Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι καθαρή, χωρίς σκιές. Στο Ικόνιο, στους λιμενεργάτες, μίλησε ο Γ. Μανουσογιαννάκης


Στους λιμενεργάτες του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), στο Ικόνιο, μίλησε ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», συνοδευόμενος από τον Γιώργο Παπαβασιλείου, εργαζόμενο στον ΟΛΠ και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.
Οι λιμενεργάτες, μετά την είσοδο της κινεζικής εταιρείας «COSCO» στο λιμάνι, έχουν μείνει με πολύ μικρότερο αντικείμενο εργασιών κάτι που ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για την πλήρη ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και συνεπακόλουθα την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων που με αγώνα έχουν κατακτήσει.

«Είναι κρίσιμη η ψήφος σε αυτές τις εκλογές. Τι θα κάνουμε; Θα τους δώσουμε το πράσινο φως να συνεχίσουν αυτήν την πολιτική που μας εξοντώνει ή θα την αποκρούσουμε; Η ψήφος στη "Λαϊκή Συσπείρωση" είναι καθαρή, δεν μπορεί να παρερμηνευθεί. Δεν αποτελεί μείγμα της ίδιας πολιτικής που εφαρμόζεται σήμερα, αλλά είναι αυτή που αντιτίθεται σταράτα, χωρίς σκιές και περικοκλάδες», τόνισε ο Γ. Μανουσογιαννάκης και πρόσθεσε: «Ο πραγματικός τους φόβος είναι να ισχυροποιηθεί το μέτωπο που δημιουργούμε, το οποίο σε πρώτη φάση προσπαθεί να φρενάρει αυτήν την πολιτική, και στη συνέχεια να ανατρέψει τα μέτρα και το σύνολο αυτής της πολιτικής και να βάλει πλώρη για μια άλλη εξουσία που στο επίκεντρο θα έχει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι φυσικά την κερδοφορία του κεφαλαίου όπως γίνεται σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: