Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Εκτός αγώνα και οι 23 παίκτες της Εθνικής Γαλλίας



Στην απόφαση να αποκλείσει και τους 23 παίκτες που συμμετείχαν στην αποστολή του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το φιλικό με τη Νορβηγία πήρε η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η πρόταση είχε έρθει λίγο νωρίτερα από τον νέο ομοσπονδιακό των “τρικολόρ” Λοράν Μπλαν, με την FFF απλά να συμφωνεί με την σχετική εισήγηση του πρώην τεχνικού της Μπορντό. 

“Ο Λοράν Μπλαν παρουσίασε το τεχνικό του επιτελείο και τις προτάσεις του για την εθνική ομάδα ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου την Παρασκευή 23 Ιουλίου. Επίσης πρότεινε, και έγινε αποδεκτό, οι 23 παίκτες που συμμετείχαν στο Μουντιάλ να μην αγωνιστούν στο φιλικό με τη Νορβηγία, την Τετάρτη 11 Αυγούστου στο Όσλο. Η λίστα των παικτών που αγωνιστούν στο συγκεκριμένο ματς θα παραδοθεί από τον Μπλαν στην ομοσπονδία στις 5 Αυγούστου”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της FFF. 

Υπογραμμίζεται, ότι όλα είχαν ξεκινήσει από τα... μπινελίκια του Νικολάς Ανελκά προς τον Ραϊμόν Ντομενέκ, στο ημίχρονο του αγώνα με το Μεξικό. Ακολούθησε η απόφαση της FFF για να επιστρέψει ο άσος της Τσέλσι στη Γαλλία, αφού προηγουμένως αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη στον τότε ομοσπονδιακό τεχνικό. Το τελευταίο επεισόδιο, ήταν η άρνηση των παικτών να προπονηθούν, κάτι που είχε χρεωθεί αποκλειστικά στον αρχηγό των “τρικολόρ” Πατρίς Εβρά. 

ΠΗΓΗ: www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: