Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Αποθέωση από χίλιους ομογενείς για την εθνική ομάδα

Παρουσία χιλίων ομογενών διεξήχθηκε η σημερινή προπόνηση της εθνικής ομάδας. Μεταξύ των παικτών επικράτησε ενθουσιασμός για την παρουσία του κόσμου. Από αύριο οι προπονήσεις της εθνικής θα διεξάγονται στις 13:30 (τοπική ώρα), προκειμένου να γίνει χρονική προσαρμογή στην ώρα έναρξης του αγώνα με τη Νότια Κορέα, το Σάββατο.



Πριν αρχίσει η προπόνηση στο "Northwood Park", έγινε αγιασμός από τον μητροπολίτη Καλής Ελπίδας και Γιοχάνεσμπουργκ, Σέργιο, και τον αρχιεπίσκοπο του Ντέρμπαν, Προκόπιο. Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκε επίσης ο πρέσβης της Ελλάδας στη Νότια Αφρική, Σπύρος Θεοχαρόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε στους διεθνείς και τον Ότο Ρεχάγκελ καλή επιτυχία.
Σε ότι αφορά την προπόνηση, ο Βαγγέλης Μόρας έκανε και πάλι θεραπεία, με ασκήσεις ενδυνάμωσης στο δεξιό γαστροκνήμιο. Ο Μόρας, προσπαθεί να προλάβει τον αγώνα της πρεμιέρας. Επίσης, οι Σωτήρης Κυργιάκος (ενοχλήσεις στον αστράγαλο) και ο Παντελής Καπετάνος (ενοχλήσεις στη μέση) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους και από αύριο -σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο- επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ο Οτο Ρεχάγκελ δοκίμασε τον Κώστα Κατσουράνη στη θέση του κεντρικού αμυντικού, αφού είναι δύσκολη η συμμετοχή του Μόρα.



ΠΗΓΗ:www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: