Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Χαλκίδα: Προσπάθεια τρομοκράτησης μελών της ΚΝΕ από την αστυνομία.


 Την προσπάθεια της αστυνομίας να τρομοκρατήσει μέλη της ΚΝΕ που επέστρεφαν από εξόρμηση για τη διακίνηση του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Οργάνωση ΤΕΙ Χαλκίδας της ΚΝΕ, η οποία και τονίζει ότι τέτοιες προσπάθειες δεν πιάνουν στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση επισημαίνει:

«Για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες στην προσπάθεια τρομοκράτησης μελών της ΚΝΕ από την ελληνική αστυνομία.


Την Κυριακή το μεσημέρι, στη Χαλκίδα, τέσσερις αστυνομικοί έκαναν έλεγχο δίχως λόγο και αιτία σε δύο μέλη της ΚΝΕ που γυρνούσαν από εξόρμηση "Κυριακάτικου Ριζοσπάστη". Τα μέλη της ΚΝΕ περίμεναν στη στάση το λεωφορείο όταν πέρασαν δύο μηχανές της αστυνομίας. Μόλις είδαν τους «Ριζοσπάστες», κατέβηκαν από τις μηχανές και ζήτησαν τα στοιχεία τους. Από την πρώτη στιγμή οι ΚΝίτες έκαναν ξεκάθαρη την ιδιότητά τους ως μέλη της ΚΝΕ. Τότε οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο, ψάχνοντας τα μπουφάν τους και αδειάζοντας ό,τι είχαν στις τσέπες τους στο πεζοδρόμιο. Αφού τους έψαξαν, πήραν τα στοιχεία τους και έφυγαν.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της αστυνομίας να τρομοκρατήσει τα μέλη της ΚΝΕ και δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ δεν πιάνουν οι προσπάθειες τρομοκράτησης».

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: