Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Αποσύρουν την υποστήριξη τους και αποχωρούν από την δημοτικό σχήμα του Καμίνη οι Οικολόγοι Πράσινοι.


Την αποχώρησή τους από το Δημοτικό Σχήμα του Δημάρχου Αθηναίων και τη ρήξη της συμμαχίας τους ανακοίνωσαν επισήμως σήμερα οι Οικολόγοι Πράσινοι που συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές toy 2010 με το σχήμα Οικολογική Αθήνα σε σύμπραξη με τον Γιώργο Καμίνη.

Αντιπροσωπεία της παράταξης που αποτελείτο από την Ιωάννα Κοντούλη και τον Ιάκωβο Αλαβάνο εξήγησε σήμερα στον Γ. Καμίνη ότι η συνεργασία ήταν ετεροβαρής, διότι ποτέ οι εκπρόσωποι της δεν συμμετείχαν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, οι οποίες παράλληλα απείχαν πολύ από τις προγραμματικές αρχές που είχαν συμφωνηθεί προεκλογικά.

Ως παραδείγματα τέτοιων αποφάσεων, αναφέρθηκε η ανάπλαση του Βοτανικού, η οποία γίνεται προς όφελος συγκεκριμένων μεγάλων συμφερόντων, στον τρόπο αντιμετώπισης από την δημοτική αρχή αυτοδιαχειριζόμενων χώρων – ήταν μια από τις κόκκινες γραμμές της Οικολογικής Αθήνας ο σεβασμός των αυτοδιαχειριζόμενων χώρων – όπως η αγορά στην Κυψέλη και η βίλα Αμαλίας αλλά και στην αντιμετώπιση με αστυνομική καταστολή μη βίαιων διαμαρτυριών όπως η παραμονή των «αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα, και οι πεζοπόροι που είχαν έρθει από την Βαρκελώνη για να συμπαρασταθούν στην χώρα μας.

Πηγή: www.mao.gr

3 σχόλια:

Αντιφών είπε...

Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα.

Red Star είπε...

Πολύ αργά ,αλλά φαντάσου ότι την έκαναν έστω και τώρα με ελαφριά πηδηματάκια οι Οικολόγοι αλλά η ΔΗ.ΑΡΙ. ακόμα πανηγύριζει που έβγαλε δήμαρο στην Αθήνα !

Εμετικοί τύποι δυστυχώς...

Αντιφών είπε...

Γενικά το ΔΗΑΡΙ είναι η προσωποπόιηση της απονευρωμένης κοινωνικά «κεντροαριστεράς». Είναι εκτός τόπου και χρόνου (δεν τους βγάζω λαδι με αυτό ούτε εννοώ ότι είναι άμοιροι ευθυνών!). Χαρακτηριστικό δείγμα μπούλη πολιτικού ανδρός ο Ανδρίκος Παπαδόπουλος. Light πολιτική παρουσία -αν και έχει τα παχάκια του-, τετριμμένος πολιτικός λόγος, τετριμμένα επιχειρήματα, εμποτισμένα σε σοβαροφάνεια, ειρωνεία απέναντι στον ριζοσπαστισμό, δήθεν και τα ρέστα κ.λπ. Και όλα αυτά σε συσκευασία κάτω των 40, για να βρωμάει καινουρίλα το παλιό. Αυτό είναι το ΔΗΑΡΙ, ΠΑΣΟΚ με νέο αρκτικόλεξο.

Υ.Γ. Βέβαια, όλοι αυτοί δεν φύτρωσαν, αλλά κάποιος τους εξέθρεψε! Ο νοών νοείτω.