Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Βρέθηκαν τα πούπουλα από τους 3 Χρυσαυγίτες που χτύπησαν πισώπλατα τον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Δημήτρη Στρατούλη και το έβαλαν στα πόδια μόλις τους πήρε χαμπάρι μια ηλικιωμένη φίλαθλος ! Αποκλειστικό ρεπορτάζ.Γράφει ο Red Star.

Με μάσκες στα πρόσωπα η αστυνομία ερεύνησε το σημείο που χτύπησαν τον Δημήτρη Στρατούλη οι 3 Χρυσαυγίτες.



Η έντονη οσμή από τα αέρια που άφησαν οι οπαδοί του Ηλία Αδόλφου Κλασιδιάρη, ανάγκασε τους άντρες της αστυνομίας να φορέσουν αντισφυξιογόνες μάσκες.Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν πούπουλα από 3 διαφορετικές ντόπιες όρνιθες ελευθέρας βοσκής κουτόχορτου καθώς και μερικά σπασμένα τσόφλια .
Οι 3 νεοναζί  ενώ νόμιζαν πως ήταν μόνοι τους απειλούσαν τον Δημήτρη Στρατούλη με τον γνωστό τρόπο του Κλασιδιάρη.(Κρατήστε με γιατί θα έχουμε νεκρούς).Με φόβο μην σκίσουν κανένα καλσόν και σπάσουν κάποιο βαμμένο νύχι  έριξαν μερικές μπουνιές και κλωτσιές όπως είχαν μάθει στα μαθήματα μπαλέτου.Για κακή τους τύχη μια 120χρονη με Πι ,προγιαγιά παίχτη της ΑΕΚ που δεν χάνει αγώνα τους αντιλήφθηκε να χτυπούν τον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Με απίστευτη ταχύτητα ,μπόρεσαν και ξέφυγαν τον υπέρμετρο κίνδυνο από την ηλικιωμένη φίλαθλο, που ενδέχεται να κρατούσε τον φονικό Ριζοσπάστη στα χέρια της, αλλά στην προσπάθεια διαφυγής τους άφησαν πίσω φτερά και πούπουλα που ερευνά η ειδική Ομάδα Δίωξης Πουλερικών της αστυνομίας.
Ο Ηλίας Κλασιδιάρης σε δηλώσεις δήλωσε πως τα πούπουλα ήταν μαύρα άρα καμιά σχέση δεν έχει η Χρυσή Αυγή.Τόνισε εξάλλου πως όλοι οι υμνητές του Χίτλερ ήταν στη Νίκαια για να κακαρίσουν υπέρ της Χρυσής Αυγής.Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο κύριος Στρατούλης να αυτοτραυματίστηκε γιατί όπως είπε "εμείς όταν κάνουμε επιθέσεις σε έναν μεσήλικα είμαστε τουλάχιστον 30 μαζί"  και απέκλεισε το ενδεχόμενο να τόλμησαν 3 θαυμαστές του αυτόχειρα Αδόλφου Χίτλερ  τέτοιον άθλο.

Θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις στο μεταξύ κρατήστε τις μύτες όσοι βρίσκεστε κοντά στο ΟΑΚΑ.

Θα ξεβρωμίσει ο τόπος σύντομα ,που θα πάει !;!

Red Star

1 σχόλιο:

ΑΝΕΡΓΟΙ και ΑΦΡΑΓΚΟΙ είπε...

Eπειδή τα ...χρυσαύγουλα πήραν χαμπάρι ότι δεν περνά η μπογιά τους, μάλλον ετοιμάζονται γι' αλλαγές.
Θα μοιραστούν σε συνιστώσες...
Κι όλες μαζί οι ...συνιστώσες, θα επιδοθούν στο γνωστό έργο τους.
Έτσι, δε θα είναι η Χρυσή Αυγή που κακοποίησε άνανδρα έναν ακόμη άνθρωπο, αλλά κάποια ...συνιστώσα της.

Κατάλαβες γιατί γέμισε ο τόπος φτερά και πούπουλα;
Ξεπουπουλιάζονται για να οργανώσουν τις ...συνιστώσες τους...

Βάλτο στην κωλότσεπη αυτό που σου λέω, γιατί ταχιά θα δούμε πράματα και θάματα απ' τα ξαμολυμένα κοτο-μαντρόσκυλα του καπιταλισμού.

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΑΡΑΓΚΟΣ