Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Αλλαγή σελίδας ! Το πρώτο άρθρο της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στην Αυγή... Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι εδώ ΣΥΡΙΖΑΙΟ δυνατό !Σχόλιο του Red Star.


Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έγραψε για την Αυγή της Κυριακής το πρώτο της κείμενο. Ο τίτλος είναι : Εναλλακτική πρόταση και αλλαγή πολιτικής...


Πηγές φωτογραφίας : enikos.gr -egiakoumis.com

Είπατε τίποτα ; ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ ή ΣΥ.ΡΙΖ.Α/Πασοκικό Μέτωπο θα έχουμε τελικά ;
Θα τον μεθύσουμε πάλι τον ήλιο όπως το 1981, μόνο που τώρα από πράσινος θα γίνει ροζ ;
Απλές απορίες προς τους φίλους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Η συνταγή της εξουσίας μάλλον θέλει σπέσιαλ πολιτικές γεύσεις, θέλει Μαριλίζες, θέλει  ,θέλει ΝΑΤΟ και Ευρωπαική Ένωση, θέλει και λίγο Ομπάμα με ολίγον Ισραήλ.

Κείμενο : Red Star





1 σχόλιο:

Αντιφών είπε...

Πολύ γρήγορο σχόλιο: μου είναι πολύ δύσκολο να φανταστώ το ΣΥΡΙΖΑ ως ένα ΠΑΣΟΚ του '80. Πιστεύω ότι είναι αδύνατο σήμερα μια τόσο «γενναία» διαχειριστική ανακατανομή του εγχώριου πλούτου (και για αντικειμενικούς λόγους), προς κατευνασμό της λαϊκής οργής. Η όποια πραγματικά φιλολαϊκή πολιτική, σήμερα, φαντάζει ότι μπορει να επιβληθεί μόνο από τα κάτω. Από την άλλη στο ΣΥΡΙΖΑ πολλές «πρώην» συνιστώσες δεν έχουν προλάβει να «καταπιούν» και να «χωνέψουν» τα αφισετάκια και τρικάκια τους (βλ. ΚΟΕ: έξω απο ΕΕ-ΝΑΤΟ κ.λπ) και σε λίγο θα τους στέλνουν οι Πασόκοι για αφισοκόληση. Καμιά φορά -αν μάλιστα παραείσαι χαλαρός και υποχωρητικός- η Ιστορία και η Πολιτική μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.