Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Νορβηγία: Συνεχίζει να προκαλεί ο ακροδεξιός μακελάρης αντικομμουνιστής Μπρέιβικ.

Δεκάδες χιλιάδες Νορβηγοί τραγούδησαν "μαρξιστικό" τραγούδι που αντιπαθεί ο ακροδεξιός τρομοκράτης.







Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν χτες σε πλατεία του Οσλο που βρίσκεται κοντά στο δικαστήριο, όπου δικάζεται ο ρατσιστής και αντικομμουνιστής Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, ο οποίος ευθύνεται για το θάνατο συνολικά 77 ανθρώπων τον Ιούλιο του 2011 στη Νορβηγία, όταν προκάλεσε βομβιστική επίθεση στην έδρα της κυβέρνησης στο Οσλο και στη συνέχεια δολοφόνησε εν ψυχρώ 69 νέους στο νησί Ουτόγια σε κατασκήνωση της νεολαίας του λεγόμενου Εργατικού Κόμματος.
Αφορμή για τη συγκέντρωση αποτέλεσαν οι δηλώσεις του Μπρέιβικ στο δικαστήριο ενάντια σε τραγούδι (Παιδιά του Ουράνιου Τόξου) που ο ίδιος χαρακτήρισε «μαρξιστικής πλύσης εγκεφάλου».
Οι συγκεντρωμένοι αφού τραγούδησαν το συγκεκριμένο τραγούδι πραγματοποίησαν πορεία προς το δικαστήριο.
Σημειώνεται πως ο Μπρέιβικ καθόλη τη διάρκεια της δίκης του έχει παραδεχθεί τις πράξεις του, δηλώνοντας όμως αθώος, καθώς, όπως υποστήριξε, βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα απέναντι στους «προδότες της πατρίδας του» που προωθούν τις πολυπολιτισμικές απόψεις και βοηθούν την ντε φάκτο εισβολή των μουσουλμάνων στην Ευρώπη. Εχει αυτοχαρακτηριστεί «εκπρόσωπος του ευρωπαϊκού και νορβηγικού κινήματος αντικομμουνιστικής αντίστασης», ενώ έχει δηλώσει πως επέλεγε να σκοτώσει τους «μαρξιστές», καθώς «κάποιοι άνθρωποι μοιάζουν πιο αριστεροί από τους άλλους».



Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: