Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

O πρωθυπoυργός πάντα κοντά στον κοσμάκη τα είπε με τους Σταύρο Ψυχάρη, Γιώργο Βαρδινογιάννη και Φώτη Μπόμπολα.Τις επόμενες μέρες θα συναντήσει τους εκπροσώπους της φτωχολογιάς Κυριακού και Αλαφούζο.

 Η στάση των μέσων ενημέρωσης το διάστημα που ακολουθεί, οπότε και θα κριθούν τα πάντα αναφορικά με την διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους, είναι εξόχως κρίσιμη. Γι’ αυτό ο πρωθυπουργός εγκαινίασε από το βράδυ της Δευτέρας κύκλο επαφών με τους εκδότες και τους ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοπτικών μέσων.

Στο γραφείο του στη Βουλή βρέθηκαν οι Σταύρος Ψυχάρης, Γιώργος Βαρδινογιάννης και Φώτης Μπόμπολας, στον έλεγχο των οποίων βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός Mega. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες (typologies.gr) o Β. Βαρδινογιάννης κλήθηκε αλλά δεν παρέστη στη συνάντηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης , ο Γ. Παπανδρέου ενημέρωσε τους μετόχους του Mega, για την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και για την οικονομική κατάσταση της Ευρώπης.

Ταυτοχρόνως , τους έθεσε προ των ευθυνών τους ζητώντας να λέγονται «αλήθειες» και επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να πριμοδοτούνται συμπεριφορές που οδηγούν την Ελλάδα εκτός της ζώνης του ευρώ.

Από την πλευρά τους, οι τρεις εκδότες εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πορεία της οικονομίας, που καθιστά ιδιαίτερα προβληματικές τις επιχειρηματικές κινήσεις.

Το αργότερο την ερχόμενη εβδομάδα, αν όχι τις επόμενες ημέρες, αναμένεται συνάντηση του πρωθυπουργού, με τους Αλαφούζο, Κυριακού και τον Μάινους του Alpha. 

Πηγές: www.newpost.gr - www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: