Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ «ΣΚΟΥΠΑΣ» ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!


syntagma_demoΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ!
ΑΘΡΟΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ!
Κυβέρνηση και ο «προοδευτικός» δήμαρχος Αθήνας, Γ. Καμίνης, έδωσαν εντολή στις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας να προχωρήσουν στην προαναγγελθείσα επιχείρηση αυταρχικής εκκαθάρισης της πλατείας Συντάγματος από τους «ανεπιθύμητους» μαζί με τις σκηνές τους.
Η αστυνομία μαζί με τα συνεργεία του δήμου, σέρνοντας, κτυπώντας και συλλαμβάνοντας τους διανυκτερεύοντες, διέλυσαν τις σκηνές τους και πέταγαν τα πανό τους! Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πραγματοποιήθηκαν επισήμως 8 συλλήψεις.

Στην αυταρχική επιχείρηση «σκούπα» χρησιμοποιήθηκαν περίπου 20 φορτηγά του δήμου και πλήθος αστυνομικών και δημοτικών υπαλλήλων!

Η επιχείρηση εκκαθάρισης της πλατείας ξεκίνησε στις 4 τα ξημερώματα και ολοκληρώθηκε περίπου στις 8 το πρωί! Ωστόσο ο «αγώνας» κυβέρνησης και Γ. Καμίνη να τρομοκρατήσουν όσους συγκεντρώθηκαν στις πλατείες της χώρας, αντιδρώντας στα μέτρα διάλυσης της κοινωνίας που παίρνουν ΠΑΣΟΚ και τρόικα, συνεχίζεται με τη βοήθεια της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένης Ράικου και την εντολή της τελευταίας να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι για τις σκηνές και τα πανό και να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία!
Ο αυταρχισμός δεν γνωρίζει τέλος!

Πηγή:www.iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: