Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Η πτώχευση της χώρας είναι δρομολογημένη, αναφέρει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News» η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.



Η πτώχευση της χώρας είναι δρομολογημένη, αναφέρει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News» η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, χαρακτηρίζοντας «κοροϊδία» τον ισχυρισμό ότι υπάρχει φιλολαϊκή αναδιάρθρωση του χρέους.
Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι ο λαός ζει ήδη τη χρεοκοπία, με τη βίαιη, όπως είπε, υποτίμηση της εργατικής δύναμης, με τα βάρβαρα μέτρα στους μισθούς, στο ασφαλιστικό, στο εργασιακό, στη φορολογία, στην παιδεία και την υγεία, αλλά και «με τα ακόμα χειρότερα, που φέρνουν».

Η γ.γ του ΚΚΕ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, εκφράζει, ωστόσο, την εκτίμηση πως «παρά τα όσα λένε με ευκολία διάφοροι που έθαψαν τον δικομματισμό στο παρελθόν, η αστική τάξη δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει εύκολα».
Απορρίπτει παράλληλα κάθε σενάριο συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αλέκο Αλαβάνο, τονίζοντας πως «αυτά που λένε, όχι μόνον δεν είναι αριστερά, αλλά είναι και εντελώς αντιεπιστημονικά».
Σημειώνει τέλος ότι «τα γιαούρτια» εναντίον κυβερνητικών στελεχών δεν δημιουργούν πρόβλημα στην κυβέρνηση, αλλά αντίθετα, τη διευκολύνουν να εμφανίζεται ως θύμα.
Πηγές:www.naftemporiki.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: