Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΚΚΕ: Να δώσουμε τώρα ηχηρή απάντηση στην κλιμάκωση των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων


Συλλαλητήριο με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα διοργανώνει τη Μεγάλη Δευτέρα, στις 7.30 το απόγευμα, το ΚΚΕ στην πλατεία Συντάγματος.
Και καλεί εργαζόμενους, νέους, αυτοαπασχολούμενους και ανέργους «να δώσουμε τώρα ηχηρή αγωνιστική απάντηση στην κλιμάκωση των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων» και «να διατρανώσουμε: καμία ανοχή, καμία υποταγή στην πορεία πτώχευσης του λαού που οδηγούν κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ, για να προστατευθούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας».

    «Εμπιστεύσου το ΚΚΕ. Όπως και χθες έτσι και σήμερα σου λέει την αλήθεια και οι προβλέψεις του επαληθεύονται», αναφέρει το κάλεσμα.
«Ο δρόμος των άγριων θυσιών υπέρ της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας των μεγάλων επιχειρηματιών δεν πρόκειται να έχει τέλος ούτε κανένα όφελος για εσένα. Οδηγεί το λαό στη φτώχεια και έφερε την κρίση», συμπληρώνει.

 «Είναι απάτη ότι προς όφελος του λαού υπάρχει «άλλο μείγμα πολιτικής», που ισχυρίζεται η ΝΔ, «σωστός τρόπος εφαρμογής του μνημονίου» που λέει ο Καρατζαφέρης, ή «μορφή αναδιάρθρωσης του χρέους» που προτείνουν οι διάφορες τάσεις του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Όλες αυτές οι μορφές διαχείρισης της κρίσης έχουν το ίδιο αποτέλεσμα: Γκρέμισμα των εργασιακών, ασφαλιστικών και κοινωνικών κατακτήσεων, κλείσιμο των αυτοαπασχολούμενων και μικρών επιχειρηματιών», επισημαίνει.
 «Το μνημόνιο διαρκείας δεν μπορεί να το σταματήσει ένα τυφλό ξέσπασμα οργής. Είναι παγίδα οι προτάσεις συμμαχίας του λαού με τμήματα της πλουτοκρατίας για να δημιουργηθεί μια «πατριωτική κυβέρνηση», ή αριστερή συμμαχία για κεντροαριστερή κυβέρνηση. Αυτά τα σενάρια δένουν το λαό στο άρμα της πλουτοκρατίας, οδηγούν τους λαϊκούς αγώνες σε αδιέξοδα και το εργατικό κίνημα σε διάλυση», αναφέρεται στο κάλεσμα μεταξύ άλλων.
Πηγή:www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: