Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑντιΚΚΕ εμμονές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για το σύβολο του Κ.Κ.Ε στο κτίριο της ΝΕ Πειραιά.

ΑντιΚΚΕ εμμονές



Την εμμονή του να απομακρυνθεί το σφυροδρέπανο και τα τρία κόκκινα γράμματα του ΚΚΕ από την πρόσοψη του κτιρίου της ΝΕ Πειραιά του Κόμματος επανέφερε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ με δήλωσή στον τοπικό Τύπο, βγάζοντας ταυτόχρονα χολή για το κίνημα και το Κόμμα της εργατικής τάξης.
Απαντώντας στο σχόλιο που εξέδωσε το Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, για την αξίωσή του στο Δημοτικό Συμβούλιο να κατέβει το σφυροδρέπανο και τα τρία γράμματα από το κτίριο του Κόμματος στον Πειραιά, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε να πει ότι «εκφράσεις σε κείμενα όπως η "παρουσία αυτών των τριών γραμμάτων σε ένα κτίριο που έχουν υποφέρει οι κομμουνιστές και άλλοι αγωνιστές του λαϊκού μας κινήματος", κατά τη γνώμη μου αγγίζουν τα όρια της θρησκευτικής προσέγγισης»! Με αυτή του τη δήλωση, το μόνο που κάνει είναι να επιβεβαιώνει το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ ότι το σφυροδρέπανο και τα τρία κόκκινα γράμματα «ΚΚΕ» δεν χωρούν στο σύστημα διαχείρισης και αισθητικής των ΣΥΡΙΖαίων. Οτι κατέβασαν το δικό τους σύμβολο από τα γραφεία τους στον Πειραιά, είναι δικό τους θέμα και αφορά τη δική τους ...αισθητική. 'Η ίσως, να ετοιμάζονται να ανεβάσουν άλλο σύμβολο, αυτό του «νέου ΠΑΣΟΚ». ΥΓ: Εάν δεν τον τύφλωνε η εμπάθεια και ο αντικομμουνισμός, θα έβλεπε ότι το σύμβολο του ΚΚΕ είναι στην εσοχή της πρόσοψης του κτιρίου και όχι στην πρόσοψη, όπως επικαλείται ο ίδιος.

Πηγή : www.rizospastis.gr

4 σχόλια:

makiskef είπε...

Αν είναι δυνατόν να υπάρχει σφυροδρέπανο και ΚΚΕ στο άντρο των εφοπλιστικών εταιριών στον Πειραιά !!!!
Αγριεύονται όταν το βλέπουν και βγάζουν μπιμπίκια !!!!
Τους χαλάει τη μόστρα και τα σχέδια μόνο και μόνο η παρουσία του συμβόλου !!!
Άσε που τους θυμίζει ότι πρέπει να είναι σε εγρήγορση όπως τον Άδωνη που περιμένει τους μπολσεβίκους να αποβιβαστούν με βάρκες στο λιμάνι ....!!!

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Οι αγωνιώδεις υπερασπιστές και κωλοσφουγγάριοι της καθαγιασμένης Ευρωπαϊκής τους ένωσης, αυτή η εκμαυλισμένη με την ευρωενωσιακή αγιαστούρα "καθωσπρέπει", "λάϊτ" και "κυβερνώσα" αριστερά (με το συμπάθειο...) αποτελεί ήδη επικίνδυνο μεταλλαγμένο ΕΙΔΟΣ "αριστερών προδιαγραφών". Ούτε άκουσαν ούτε διάβασαν ποτέ ότι οι Κομμουνιστές στήνονταν στα εκτελεστικά αποσπάσματα και ως τελευταία τους επιθυμία αναφωνούσαν με όλη τη δύναμη που τους απέμενε "Ζήτω το Κομμουνιστικό Κόμμα, ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η εργατική τάξη...". Εδιναν τη ζωή τους για το Κόμμα και τις ιδέες τους γιατί "προσέγγιζαν θρησκευτικά" το θέμα της Επανάστασης και της Λαϊκής και Ανθρώπινης Ανάστασης; ; ; Μα πιό "γήϊνη" και υλική αντιμετώπιση της πραγματικότητας, σκληρής και αδυσώπητης, που οδηγούσε στο θάνατο και την ανυπαρξία, δεν θα μπορούσε να υπάρχει...
Με ποιά ελαφρότητα και προστυχιά λοιπόν τολμούν οι Συριζέοι σήμερα να ξεστομίζουν, ότι οι Κομμουνιστές τιμούν το Κόμμα και τα σύμβολά του, δηλ. την ίδια του την Ιστορία, με "θρησκευτική προσέγγιση". Γιατί, βλέπετε σύντροφοι, το πρόβλημά τους είναι τα τρία κόκκινα γράμματα και το τιμημένο σφυροδρέπανο, εάν στη θέση τους υπήρχαν κάποια άλλα... τα οποία θα ταίριαζαν με την "αισθητική" τους (άκου φίλε μου, αισθητική των Συριζέων...) δεν θα υπήρχε "θρησκευτική προσέγγιση", θα είχαμε "ξεπεράσει" τις "εμμονές" μας και θα τυγχάναμε της εγκρίσεως της εκλεκτής ράτσας των μεταλλαγμένων αριστερών... Αλλά όχι ομοτράπεζοι των άλλων εκλεκτών μελών της Ελληνο-αμερικανικής Ενωσης (αμερικάνων βιομηχάνων, τραπεζιτών κ.ά.), δεν θα σας κάνουμε τη χάρη : Εμείς θα συνεχίσουμε να "προσεγγίζουμε θρησκευτικά" το όλον θέμα κι εσείς να στρέφετε το βλέμμα αλλού, όταν περνάτε από την πλατεία Κοραή για να μην ενοχλείται η ...αισθητική σας (άκου φίλε μου, αισθητική οι Συριζέοι). Επιτέλους, γιατί ασχολείσθε με τέτοια "ποταπά πράγματα" ; ; ; Εσείς έχετε να υλοποιήσετε "υψηλότερους" στόχους, να ετοιμάσετε κοστούμια κυβερνητικά, να καθησυχάσετε το φίλο σας τον Ομπάμα ότι είσαστε "μια από τα ίδια σκ..ά", ότι δεν αποτελείτε κίνδυνο για τα συμφέροντα της αστικής τάξης, να παρουσιάσετε μεταμφιεσμένο το νέο ΠΑΣΟΚ του μέλλοντός σας... Βιαστείτε, ομπρός γενναίοι μου Συριζέοι, ο ρόλος του αντικομμουνιστή παει χέρι-χέρι με τον ρόλο του επικίνδυνα γελοίου διαχειριστή του Καπιταλιστικού Συστήματος που καταρρέει μέσα στη σαπίλα του.. Ο ρόλος αυτός σας ταιριάζει απόλυτα και θα τον παίξετε νομοτελειακά μέχρι τέλους... Αυτή είναι και η χειρότερη "κατάρα" που σας δίνουμε...αφού η "αισθητική" σας προκαθορίζει και το μέλλον σας και δυστυχώς και ένα μεγάλο κομμάτι της εργατικής τάξης, που για μια φορά ακόμη θα εξαπατηθεί οικτρά...

Red Star είπε...

Πλέον καταντούν γραφικοί με τέτοιες εμμονές οι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νομίζω ότι κάποιοι από αυτούς που τους ακολουθούν και τους ψήφισαν τον Ιούνιο και προέρχονται από το Κ.Κ.Ε (πέρα από αυτούς που έχουν γυρίσει ήδη), με τέτοιες συμπεριφορές καταλαβαίνουν το μεγάλο λάθος που έκαναν, να ΧΑΡΙΣΟΥΝ την ψήφο τους στις εκλογές του Ιουνίου.

george είπε...

εχθροι και φιλοι απο το 1918 προσπαθουν να το διαλυσουν αλλα το μονο που καταφερνουν ειναι να σπανε τα μουτρα τους,αλλη μια προσπαθεια ομως δε πειραζει να κανετε, απλα θα επιβεβαιωσετε παλι τη βρωμια σας και το ρολο σας.