Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Εικόνα διάλυσης στο ΠΑ.ΣΟ.Κ ...που έχει απομείνει.


Σε τεράστια αναταραχή βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, μετά την …απείθαρχη στάση 15 βουλευτών απέναντι στην κομματική ʽγραμμήʼ, παρά το επτάωρο ʽμασάζʼ χθες στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Σε μία προσπάθεια να …σώσει οτιδήποτε αν σώζεται, ή κατά άλλους να πάει σε εσωτερικό ξεκαθάρισμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος καλεί εκτάκτως και πάλι την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στις επτάμιση το απόγευμα, με τη συνεδρίαση μάλιστα να μεταδίδεται από το Web TV του ΠΑΣΟΚ, ώστε το μήνυμα να φτάσει ʽέξωʼ παρά την απεργία των δημοσιογράφων.
Προηγήθηκε μάλιστα σύσκεψη με συνεργάτες του στην Ιπποκράτους.
Και οι βουλευτές όμως είναι δυσαρεστημένοι με τον πρόεδρο του κόμματος, που δεν εμφανίστηκε στην ψηφοφορία, προκαλώντας ʽεικόνα αλαλούμʼ του κόμματος, όπως λένε, με αποτέλεσμα τα …ρέστα να ζητιούνται και από τις δύο πλευρές και η συνεδρίαση να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ειδικότερα, στην ψηφορορία, 15 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (από τους 33 συνολικά) δήλωσαν ʽπαρώνʼ στο άρθρο 4 και ʽόχιʼ στην τροπολογία για τον ΕΟΠΥΥ, αν και η στάση τους δεν ήταν κοινή. «Ναι σε όλα», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Πύρρος Δήμας, ʽναιʼ στην τροπολογία ο Δημήτρης Κρεμαστινός και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, «ναι σε όλα» εκτός της τροπολογίας ο Συμεών Κεδίκογλου, «όχι στο άρθρο 2» ο Μιχάλης Κασσής, «όχι στο άρθρο 2» και «ναι» στην τροπολογία ο Μάρκος Μπόλαρης και η Θεοδώρα Τζάκρη, «όχι στο άρθρο 2» και «παρών» στο άρθρο 3 ο Γιάννης Δριβελέγκας, «παρών» στο άρθρο 2 ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Κώστας Τριαντάφυλλος, «παρών στο άρθρο 2» ο Θεόδωρος Παραστατίδης, «παρών στο άρθρο 2» και «ναι» στην τροπολογία ο Θάνος Μωραΐτης και η Αχμέτ Χατζιοσμάν, «όχι στο άρθρο 3» η Άντζελα Γκερέκου, ενώ στη γραμμή του κόμματος πειθάρχησε με την ψήφο του ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πηγή : Matrix24

3 σχόλια:

Σταυρος Τ. είπε...

Δεν π΄΄ανε να φαγωθούν μεταξύ τους σαν τα σκυλιά!

Red Star είπε...

Το πρόβλημα είναι πως ακόμα κυβερνούν-συγκυβερνούν ! Αυτοί είναι ικανοί και χωρίς να μπουν στην βουλή με 2 % να είναι σε κυβέρνηση πάλι.

Κατά τα άλλα το ΠΑ.ΣΟ.Κ φώναζε χρόνια, ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά και άλλα τέτοια και τώρα έχουν γίνει συνιστώσα του ...Βορίδη...

george είπε...

με το καλο και οι υπολοιποι της συγκυβερνησης.